Info-Kreta.nl


Reisinformatie Kreta

Main Page Content:

Ad Google

Het weer en klimaat in Kreta

Klimaat in Kreta


Kreta heeft een Middellandse Zeeklimaat met warme, droge zomers en milde, natte winters. De gemiddelde temperatuur overdag in de zomer ligt rond de 30 graden Celcius. Maar in de maanden juni, juli en augustus komt de temperatuur in de middag geregeld boven de 40 graden Celcius uit. In de winter is de gemiddelde temperatuur overdag bijna 20 graden Celcius. De droogste en meest zonnige maanden zijn juli en augustus. De natste maanden op Kreta zijn december en januari.

Er is een groot verschil in neerslag en temperatuur tussen het noorden en het zuiden van Kreta. Aan de noordkust van Kreta regent het aanzienlijk meer dan aan de zuidkust. Dit komt omdat de regen in het voorjaar in het noordwesten langer aanhoudt en in het najaar de regenperiode al vroeg in september begint.
Kreta staat bekend om haar aangename temperatuur, zowel in de zomer als in de winter. Kreta ligt in de Middellandse Zee waardoor het meestal op Kreta waait.Weersvoorspelling in Kreta


Hier vind je de weersverwachting in Kreta als ook de temperatuur in diverse steden als Agios Nikolaos, Chania, Chersonissos, Elounda, Gouves, Heraklion, Koutouloufari, Malia, Mirtos, Rethymnon, Sissi.

Links
GoogleSearch
Main site navigation end
-

Advertentie

 

Kreta Lastminute Nu supervoordelig naar Kreta. Boek veilig en snel op Tui.nl!Vliegticket Kreta Vlieg voordelig naar de Griekse zon. WTC.nl KretaVakantie Chersonissos Bekijk hier uw reis naar Kreta! Uw vakantie goed geregeld.Aanbiedingen Kreta Zoek en boek een vakantie zoals jij dat wilt. De Jong Intra Vakanties.-

Advertentie

-

Advertentie

-

Advertentie

-
Locale tijd - het weer

Tijd in KretaHet weer in Kreta

Klik hier voor weersvoorspelling Heraklion, Kreta

- -

Advertentie

-

Advertentie

-

Advertentie

-

Advertentie

-
 
- -

Advertentie

Advertentie

 

Vakantie in Kreta Vakantie naar Kreta met Sunweb Vakanties.Kreta vakantie Ontdek het authentieke Kreta met Eliza Was Here!Zonvakantie Kreta Naar Kreta? Groot aanbod, lage prijzen.Zonvakantie Kreta Voordelig naar de Griekse zon! GoGo Jongerenvakantie Kreta.